-->
מצרכים:
4 שוקים
3 ירכיים
2 שיני שום
3 כפות שמן זית
8 תפוחי אדמה
כף גרגירי כוסברה
כף גרגירי כמון
כף רוזמרין יבש
כף מלח גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
בקערה מכניסים את כל העופות ומתבלים בכמחצית מכמות התיבול.
את תפוחי האדמה, מקלפים וחותכים לקוביות. מבשלים את תפוחי האדמה על אש גבוהה כ-10 דק'.
מוצאים ומנגבים במחבת.
מכניסים את חצי כמות התבלינים הנותרת ומערבבים טוב טוב.
לא לשכוח מלח ושמן.
מניחים על תבנית אפיה הכוללת נייר אפיה וסוגרים בנייר כסף.
מכניסים לתנור לכ -40 דק'. לחום של 180 מעלות.
לאחר מכן,מסירים את נייר הכסף ומבשלים עוד כ -חצי שעה.
מידי פעם הופכים את העוף ותפוחי האדמה.
זהו המנה מוכנה להגשה, בתאבון.
מתכון עוף ותפוחי אדמה לשבת. מתכון קל ומהיר
בתאבון.
לעוד מבחר מתכונים וטיפים על בישול ואפייה.
-->
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה