יום חמישי, 27 בספטמבר 2012

מתכון עוף לשבת בעשבי תיבול

רגע לפני שבת אתם מחפשים מתכון קל ומהיר לעוף בתנור?
המתכון הקל, המהיר והטעים ביותר. עוף ותפוחי אדמה בעשבי תיבול. מתכון מושלם לשבת.
הנה מתכון מהיר לשבת, מתכון עוף עם המון עשבי תיבול טעימים וריחניים.

--> מצרכים:
4 שוקים
3 ירכיים
2 שיני שום
3 כפות שמן זית
8 תפוחי אדמה
כף גרגירי כוסברה
כף גרגירי כמון
כף רוזמרין יבש
כף מלח גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

בקערה מכניסים את כל העופות ומתבלים בכמחצית מכמות התיבול.
את תפוחי האדמה, מקלפים וחותכים לקוביות. מבשלים את תפוחי האדמה על אש גבוהה כ-10 דק'.
מוצאים ומנגבים במחבת.
מכניסים את חצי כמות התבלינים הנותרת ומערבבים טוב טוב.
לא לשכוח מלח ושמן.

מניחים על תבנית אפיה הכוללת נייר אפיה וסוגרים בנייר כסף.
מכניסים לתנור לכ -40 דק'. לחום של 180 מעלות.
לאחר מכן,מסירים את נייר הכסף ומבשלים עוד כ -חצי שעה.
מידי פעם הופכים את העוף ותפוחי האדמה.
זהו המנה מוכנה להגשה, בתאבון.

מתכון עוף ותפוחי אדמה לשבת. מתכון קל ומהיר
בתאבון.

לעוד מבחר מתכונים וטיפים על בישול ואפייה.

-->

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה