![]() |
חיתוך דג טונה |
כל המידע על סושי ועוד ניתן לקבל באתר picrest האתר מפרסם אלפי מתכונים מידי יום.
רוצים לחתוך דג לסושי בצורה הטובה ביותר?
אז ככה: כשאנחנו חותכים דג טונה לסושי או/ו דג טונה לצלייה על המחבת.
יש לחתוך את דג הטונה עם כיוון סיבי הדג. שימו לב- לא לחתוך נגד סיבי הדג.
בעזרת סכין ארוכה וחדה, אנו מתחילים בחיתוך הדג עם החלק העבה של סכין החיתוך.
את הדג חותכים בפעם אחת. לא מנסרים את בשר הדג.
סיכום:
לחיתוך דג טונה וכל דג אחר, יש לחתוך עם כיוון הסיב.
ניתן לראות את כיוון סיבי הדג והשומן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה