יום שני, 10 בספטמבר 2012

חיתוך דג טונה סשימי

חיתוך דג טונה
חיתוך דג טונה
איזה דג מתאים ביותר להכנת : סשימי? איך חותכים נכון דג טונה לרצועות סשימי?
כל המידע על סושי ועוד ניתן לקבל באתר picrest האתר מפרסם אלפי מתכונים מידי יום.
רוצים לחתוך דג לסושי בצורה הטובה ביותר?
אז ככה: כשאנחנו חותכים דג טונה לסושי או/ו דג טונה לצלייה על המחבת.
יש לחתוך את דג הטונה עם כיוון סיבי הדג. שימו לב- לא לחתוך נגד סיבי הדג.
בעזרת סכין ארוכה וחדה, אנו מתחילים בחיתוך הדג עם החלק העבה של סכין החיתוך.
את הדג חותכים בפעם אחת. לא מנסרים את בשר הדג.

סיכום:
לחיתוך דג טונה וכל דג אחר, יש לחתוך עם כיוון הסיב.
ניתן לראות את כיוון סיבי הדג והשומן.


-->

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה