יום חמישי, 27 בספטמבר 2012

מתכון אנטיפסטי בדבש,חומץ בלסמי ושומשום

מתכון אנטיפסטי בדבש,חומץ בלסמי ושומשום
אנטיפסטי בדבש , תרכיז חומץ בלסמי ושומשום
ירקות רבותי ירקות.
מחפש מתכון לאנטיפסטי קל ומהיר להכנה?
אנטיפסטי בתוספת,תרכיז חומץ בלסמי דבש ושומשום.
מתכון אנטיפסטי מהמטבח האיטלקי, נכנס לחיינו לפני מספר שנים.
היום אין מסעדה שלא מכינים בא מתכון אנטיפסטי.
יש מסעדות המכינות אנטיפסטי מכל ירק אפשרי! כך צריך
תוספת נהדרת למאכלים כגון:  תבשילי בשר,דגים ועוף.
מתכון אנטיפסטי מהיר וקל להכנה.


מצרכים:

10 גזרים קטנים
20 פטריות שמפניון
10 בצלצלי שאלוט
10 שיני שום קלופות
8 קישואים
12 עגבניות שרי או עגבניות תמר
10 ארטישוק - רק הלב ללא הגבעול
10 גסעולי אספרגוס
10 פרחי ברוקולי
10 פרחי כרובית
2 חצילים פרוסים לעיגולים עבים
2 כפות דבש
1/2 כפית מלח גס
1/2 פלפל שחור
2 כפות תרכיז חומץ בלסמי - שימו לב תרכיז! -->
אופן ההכנה:
-->
מחממים תנור מראש לחום של -200 מעלות
חותכים את כל הירקות לצורה שאתם או ילדכם הכי אוהבים.
בתבנית מפזרים את כל הירקות בתוספת מלח ופלפל שחור
וצולים בתנור כ- 20 דק'.
לאחר כ-20 דק' שופכים על כל הירקות, דבש מעורבב במעט מים
ממשיכים בצלייה עוד 15 דק' על חום של -160 מעלות.
לאחר שמוציאים את האנטיפסטי מהתנור, מניחים על מגש ומטפטפים מעל ,תרכיז חומץ בלסמי!
לא לשכוח את השומשום

בתאבון.
התמונה צולמה במצלמת Canon  Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה