יום שני, 1 באוקטובר 2012

שעועית ירוקה מוקפצת

מתכון לשעועית ירוקה מוקפצת!
--> מתכון קל ומהיר לשעועית ירוקה מוקפצת.
מנה מושלמת כתוספת לבשר ודגים. 10 דק' עבודה,
 ויש לכם מתכון מושלם של שעועית ירוקה מוקפצת עם בצל ועגבניות.
מחפשים מתכוני שעועית ירוקה מוקפצת? לכבוד החג החלטתי להכין את המתכון המושלם הזה.
את הקרדיט יש לתת להריונית! היא עמדה על כך שאכין לה מנה מוקפצת של שעועית עדינה וטעימה

-->
אופן ההכנה:
1 ק"ג שעועית ירוקה טרייה או קפוא
1 בצל גדול ,קצוץ לקוביות קטנות
4 שיני שום קצוצות
4 עגבניות טריות קצוצות לקוביות
כף מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מחממים מחבת ווק, ומוסיפים את שמן הזית.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום לטיגון קצר.
מוסיפים את השעועית לטיגון של כ- 4 דק' על לאש גבוה.
מוסיפים את העגבניות , התיבול והלימון ומקפיצים עוד כ- דקה.
מוצאים לצלחת הגשה ומגישים.

התמונה צולמה במצלמת Canon 
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black) מחפשים מתכון למתכון לשעועית ירוקה מוקפצת | מתכוני מוקפצים ועוד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה