יום חמישי, 13 בספטמבר 2012

תפוחי אדמה מטוגנים בשום ופפריקה אדומה

תפוחי אדמה מטוגנים בשום ופפריקה אדומה

מתכון מהיר, קליק ופשוט לתפוחי אדמה מטוגנים,בשילוב שום,פפריקה אדומה ובזיליקום.

מנה מזינה וטעימה, תפוחי אדמה מושלמים למנה עיקרית וכמנה ראשונה.

מחפשים מתכונים לתפוחי אדמה?
עכשיו באתר Picrest מתכון קל ומהיר לתפוחי אדמה.

מצרכים:

1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים.
4 שיני שום כתושים.
1/2 כפית פפריקה אדומה
1/2 כפית אורגנו יבש
1 כף מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
חופן בזיליקום טרי
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

שוטפים את תפוחי האדמה. לאחר מכן מרתיחים מים ומבשלים את תפוחי האדמה כ- 10 דקות.
מוצאים את תפוחי האדמה למסננת.

לאחר בישול תפוחי האדמה, לוקחים תפוח אדמה אחד ומועכים את תפוחי האדמה בשתי ידיים.

מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק.
עד לקבלת תפוחי אדמה זהובים.

-->
ניתן גם לאפות את תפוחי האדמה!
להניח את כל תפוחי האדמה במגש אפייה על גבי נייר אפייה.
אופים את תפוחי האדמה כ-40 דק' בתנור עד להזהבה.

מוצאים את תפוחי האדמה לקערה ומתבלים: מלח גס, פלפל שחור, שום טרי כתוש, פפריקה אדומה, אורגנו יבש וחופן בזיליקום.

מערבבים את כל תפוחי האדמה בקערה ומגישים.  


תגובה 1:

  1. I love a simple potato recipe with paprika. Soo good!! ps: Thanks for visiting my blog :)

    השבמחק