יום שלישי, 2 באוקטובר 2012

פאי תרד וגבינות, מתכון מיוחד

פאי תרד
מתכון לפאי תרד וגבינות
מחפשים מתכון לפאי תרד בשילוב גבינות ופטריות. מתכון קצת אחר מכל מה שאתם מכירים.
מתכון לפאי תרד עם המון סוגי גבינות ,הא וגם ביצה. כן כן ביצה.
הפאי הנו הפוך. פאי הפוך ,זה בדיוק המילה.
בצק הפאי עוטף מלמעלה את כל הפאי המדהים הזה.
ריח של תרד וגבינות עוטף את הבית, לקראת יום חורפי ומגניב.

מצרכים:
2 חבילות תרד טרי/ אפשר קפוא
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
10 פטריות טריות
100גרם גבינת מוצרלה
100 גרם גבינת צאן רכה
100 גרם גבינת קממבר או קשקבל
1/3 כוס שמנת מתוקה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גס
מעט אגוז מוסקט.
3 כפות שמן זית

--> אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה. ממשיכים עם שום ,ומטגנים גם אותו עד להזהבה ומניחים בקערה
 לאחר מכן מטגנים את  התרד ומוציאים לקערה.
מטגנים מעט הפטריות ומוסיפים את כל תכולת הקערה. את התרד,הבצל,השום והפטריות.
מטגנים קלות ומוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
אל תוך על התערובת מוסיפים את מבחר הגבינות.
מכניסים את השמנת ומביאים לרתיחה עדינה.
לאחר שכל התערובת התבשלה, מוצאים לקערה ומקררים מעט.

בקערה עמוקה מניחים בפנים את כל תערובת התרד, ומעל מוסיפים ביצה אחת.
על משטח עבודה מניחים את בצק הפריך או בצק בורקס . חורצים עיגול בקוטר הביצה.
עוטפים את כל התבשיל וסוגרים היטב עם מזלג בצדדים.
אופים בתנור שחומם מראש, ב180 מעלות כ-35 דק'.
מוציאים ומפזרים מלח גס מעל הפאי.

מתכון בטוח לפאי תרד, פטריות ומבחר גבינות.
התמונה צולמה במצלמת Canon
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black) -->

תגובה 1:

  1. וואו, יש בבלוג הזה כמה מתכונים משגעים. אני מודה שבחיים לא ניסיתי להכין פאי ואחרי שאני קוראת את המתכון הזה אני גם חוששת לנסות, אני חושבת שאולי כדאי שאני אתחיל עם משהו בסיסי יותר לפני שאני "קופצת לעמוקים".

    השבמחק