יום שלישי, 2 באוקטובר 2012

סלט חצילים בטחינה, מתכון מרוקאי

מתכון לסלט חצילים בטחינה, מתכון מרוקאי
סלט חצילים בטחינה, מתכון מרוקאי
מתכון חציל קלוי
חציל קלוי בתנור
 מחפש מתכון לסלט חצילים בטחינה?
מבחר מתכוני סלטים לשישי לערבי חג.
אצלנו בשולחן בערב יום שישי, חייבים להיות מספר סלטים מרוקאים.
סלט חצילים מרוקאי בתחמיץ, סלט חצילים בטחינה וכמובן סלט עגבניות חריף.
אצל המרוקאים בערב שישי וערבי חג חייבים להיות לפחות 6-7 סוגי סלטים מרוקאים.
היום נכין סלט חצילים בטחינה, מתכון פשוט ומהיר.
מבחר מתכונים לסלטים מרוקאים עכשיו באתר Picrest.
פוסט אורח: שף אבי כהן

מצרכים:

3 חצילים שחורים ועבים
2 שיני שום קצוצות דק דק
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 מיץ מלימון טרי
1/2 כוס מים
1/2 כוס טחינה גולמית.

אופן ההכנה:
חורצים מעט עם סכין את החציל ומכניסים לתנור לצלייה. חום- 180 מעלות כ- 40 דק'.
ניתן כמובן לצלות את החציל על הגז.

לאחר שהחציל מוכן , פותחים באמצע את החציל ואוספים את כל ליבת החציל.
מעברים למסננת ומחכים שליבת החציל תתקרר ותוציא את כל הנוזלים.

במעבד מזון מכינים טחינה
מכניסים את הטחינה,המים,הלימון,השום והמלח. מערבבים טוב טוב עד לקבלת הטעם והסמיכות הרצויה.
מערבבים את הטחינה עם החציל וקוצצים מעט בסכין חדה.
מגישים עם מלפפון חצוץ ויאלללה בתאבון
-->
התמונה צולמה במצלמת Canon 
Canon EOS Rebel T3 12.2 MP CMOS Digital SLR with 18-55mm IS II Lens and EOS HD Movie Mode (Black)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה